Mitsubishi Dealers Limburg


mitsubishi.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Mitsubishi Dealers Limburg
Gelissen Sittard
Gelissen Sittard
http://www.autogelissen.nl

Gerelateerd
 • Mitsubishi roept tienduizenden auto's terug in VS
  De Japanse autofabrikant Mitsubishi roept in de Verenigde Staten meer dan 130.000 auto's terug naar de garage vanwege verschillende technische mankementen. 
 • Mitsubishi showt zijn succesvolle TU100 Multitemp-unit op ..
  HARDENBERG - Op Transport Compleet in Hardenberg laat Mitsubishi zijn succesvolle TU100 Multitemp-unit zien. De ondervloerunits van Mitsubishi zijn dé antwoord op alle voorordelen tegenover onderbouw-koelmachines en juist daarom ook zo geslaagd in Nederland. Uit het verleden zijn er een hoop vooroordelen over onderbouw-koelmachines: Zo hoort men vaak dat deze vanwege de inbouwpositie veel met corrosie te maken hebben en dus een korte levensduur hebben en vaak schades oplopen. Uiteraard passen deze vooroordelen niet op de koelers van Mitsubishi, vertelt verkoper Christoph Hötzel: ?Wij hebben een aantal klanten, die op hun koelunits  meer dan 30.000 draaiuren hebben staan. Zonder problemen ? voor mij is het dan jammer, dat ze (nog) geen nieuwe units nodig hebben.? Verkoopleider Christian Meyer vult nog meer argumenten aan: ?Onze onderbouwers zijn met meer dan 10.000 Watt zeer krachtig en ook de Multitemp-versie heeft een hoge verwarmingscapaciteit.?. Ook de verwarmingscapaci...
 • ?Zo ziet de nieuwe Mitsubishi ASX eruit
  Op het Autosalon van Genève laat Mitsubishi zien hoe de volgende generatie van de ASX eruit zal zien. Van 5 tot 15 maart staat daar de concept XR-PHEV II die, volgens de Japanners, grotendeels overeenstemt met het productiemodel.
 • Mitsubishi Pajero multi-miljonair
  De productieteller voor de Mitsubishi Pajero begint voortaan met het cijfer 3, nu het driemiljoenste exemplaar van de band is gerold. De Japanse autobouwer heeft er zo'n 23 jaar over gedaan om dat magische begincijfer te bereiken.
 • Mitsubishi Evo keert terug in andere verpakking
  De Mitsubishi Lancer Evolution mag dan wel verleden tijd zijn, het betekent niet dat de Japanners het recept van een straatlegaal rallykanon in de ijskast zetten. Mitsubishi denkt zelfs opnieuw aan een Evolution-model, maar dan in een heel andere verpakking.

 • Privacybeleid