Auto Gestolen? Klik Onderstaande Site Aan!


mitsubishi.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Auto Gestolen? Klik Onderstaande Site Aan!
Auto Gestolen? Kijk Hier!
Auto Gestolen? Kijk Hier!
http://www.gestolenauto.nl

Gerelateerd
 • Mitsubishi vernieuwt L200
  Na een carrière van negen jaar mag de L200 van Mitsubishi met pensioen. Zijn opvolger neemt alleen de naam over, waardoor het nu voor de vijfde maal is dat Mitsubishi een pick-up onder dezelfde naam uitbrengt.
 • Mitsubishi Motors lanceert ClearTechnology.nl
  Mitsubishi Motors investeert al jaren in duurzaamheid en innovatieve mobiliteit. De nieuwste stap naar de toekomst is de lancering van ClearTechnology.nl. Op dit pla
 • Mitsubishi showt zijn succesvolle TU100 Multitemp-unit op ..
  HARDENBERG - Op Transport Compleet in Hardenberg laat Mitsubishi zijn succesvolle TU100 Multitemp-unit zien. De ondervloerunits van Mitsubishi zijn dé antwoord op alle voorordelen tegenover onderbouw-koelmachines en juist daarom ook zo geslaagd in Nederland. Uit het verleden zijn er een hoop vooroordelen over onderbouw-koelmachines: Zo hoort men vaak dat deze vanwege de inbouwpositie veel met corrosie te maken hebben en dus een korte levensduur hebben en vaak schades oplopen. Uiteraard passen deze vooroordelen niet op de koelers van Mitsubishi, vertelt verkoper Christoph Hötzel: ?Wij hebben een aantal klanten, die op hun koelunits  meer dan 30.000 draaiuren hebben staan. Zonder problemen ? voor mij is het dan jammer, dat ze (nog) geen nieuwe units nodig hebben.? Verkoopleider Christian Meyer vult nog meer argumenten aan: ?Onze onderbouwers zijn met meer dan 10.000 Watt zeer krachtig en ook de Multitemp-versie heeft een hoge verwarmingscapaciteit.?. Ook de verwarmingscapaci...
 • Nederlandse verkoop plug-inhybrides gekelderd
  Dankzij het aanhoudende succes van de Mitsubishi Outlander PHEV zou je het wellicht niet verwachten, maar in 2014 werden bijna de helft minder stekkerhybrides verkocht dan in 2013.
 • 'Het spel in mijn Mitsubishi is om zo zuinig mogelijk te r..
  Creative director Martijn de Beijer (44) rijdt in een Mitsubishi Outlander PHEV, een hybride SUV. ?Mijn vrouw scoort vijf groene blaadjes, ik vier.?

 • Privacybeleid