Mitsubishi Dealers Groningen


mitsubishi.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Mitsubishi Dealers Groningen
Albers Musselkanaal
Op deze site krijgt u een uitstekend beeld van ons bedrijf en haar faciliteiten, en hebt u de keuze uit verschillende occasions die met foto aan u worden gepresenteerd.
http://www.autoalbers.nl

Henk Slagter Appingedam
Welkom op de auto-website van henk slagter autoservice b.v. henk slagter, uw partner in mobiliteit. sinds 1969 als autodealer gevestigd aan de farmsumerweg te appingedam met twee dealerschappen. te weten mitsubishi en daihatsu. ook kunt u bij ons terecht voor de echte klassiekers (old cars).
http://www.henkslagter.nl

Ter Veld Grijpskerk
Ter Veld Grijpskerk
http://www.terveld.nl

Van Veldhuizen Groningen
Van Veldhuizen Groningen
http://www.vanveldhuizen.nl

Gerelateerd
 • Nieuwe Mitsubishi L200 in Nederland
  De geheel nieuwe Mitsubishi L200 arriveert in de Nederlandse showrooms. De pick-up is te bestellen vanaf 24.490 euro.
 • Mitsubishi vernieuwt L200
  Na een carrière van negen jaar mag de L200 van Mitsubishi met pensioen. Zijn opvolger neemt alleen de naam over, waardoor het nu voor de vijfde maal is dat Mitsubishi een pick-up onder dezelfde naam uitbrengt.
 • PSA Peugeot Citroën komt met eigen elektro-auto
  PSA Peugeot Citroën werkt aan een nieuwe elektro-auto. Volgens topman Carlos Tavares moet de elektrische auto in 2020 op de markt komen.
 • ?Zo ziet de nieuwe Mitsubishi ASX eruit
  Op het Autosalon van Genève laat Mitsubishi zien hoe de volgende generatie van de ASX eruit zal zien. Van 5 tot 15 maart staat daar de concept XR-PHEV II die, volgens de Japanners, grotendeels overeenstemt met het productiemodel.
 • Mitsubishi Evo keert terug in andere verpakking
  De Mitsubishi Lancer Evolution mag dan wel verleden tijd zijn, het betekent niet dat de Japanners het recept van een straatlegaal rallykanon in de ijskast zetten. Mitsubishi denkt zelfs opnieuw aan een Evolution-model, maar dan in een heel andere verpakking.

 • Privacybeleid